Secretarul municipiului Ploiești, Anabell Măntoiu, este bosumflici cu primarul Dobre

Secretarul municipiului Ploiești, Anabell Măntoiu, este bosumflici cu primarul Dobre

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, ar vrea să plece duminică la o specializare sau concediu, sau oricum ceva care îl obligă să părăsească teritoriul administrativ al capitalei de județ. Potrivit legislației, Dobre își deleagă atribuțiile de primar unei persoane din aparatul administrativ, că nu-i încape ștampila no. 1 în slip, când stă pe șezlong la plajă, ceea ce găsim că e oarecum firesc.

Din acest punct, normalitatea se termină odată cu istorioara în care este implicată doamna Anabell Măntoiu, secretarul municipiului Ploiești, care refuză să avizeze decizia primarului de a-și pune înlocuitor pe perioada absenței pe Teodora Marin, city-managerul municipiului. De ce? Pentru că Anabell este bosumflici de când, printr-o conjunctură de astre, a ajuns secretarul municipiului, împrumutând din fițele altor personaje care, sub scutul de funcționar public, se maimuțăresc, se spionează și se bârfesc contrar unei fișe a postului care nu prevede nicăieri să fii maimuță bosumflată și să dai ochii peste cap la locul de muncă, ci să muncești, fapt pentru care ești plătită cu un salariu fucking huge.

Ca să nu vă rețin: secretarul municipiului refuză, așadar, să avizeze decizia primarului ales, pe motiv că nu e legală, în timp ce în alte dăți tot Anabell Bosumflici a avizat exact același lucru ca fiind legal. De unde tragem concluzia că Anabell ori e bosumflici de la neștiință, ori o împinge cineva să fie bosumflici și să joace alba neagra cu avizul de legalitate, ceea ce ar trebui să îl facă bosumflici pe Dobre și să o certe pe Anabell care să devină bosumflici de adevăratelea, nu să mimeze tristețea, ca orice bosumflată de la etajul 3, că știu eu câteva bosumflate care erau mucles și stană de piatră pe vremea dementului de Volosevici, iar acum fac pe divele tupeiste. 

Sebastian Ignat

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time