Lovitură de palat: Un țânțar a profitat de lipsa lui Dobre și s-a înscăunat primar al Ploieștiului

Lovitură de palat: Un țânțar a profitat de lipsa lui Dobre și s-a înscăunat primar al Ploieștiului

Situație inedită în Primăria Ploiești, unde un țânțar lipsit de prejudecăți a dat buzna în biroul primarului și s-a autodeclarat edil al municipiului capitală de județ. Surse din cadrul administrației informează că agenții de pază au fost luați prin surprindere și, până să pună mâna pe un plici, țânțarul a apucat să semneze prima dispoziție de primar în care nu scrie decât că el e primar în locul lui Adrian Dobre.

„Din cauza înmulțirii fără măsură a acestor lighioane, pentru că în Ploiești nu se mai face deloc dezinsecție, era și normal să se dea o lovitură de palat la un moment dat”, susține prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, dându-și cu Autan la sub braț. Surse din cadrul administrației Ploieștene informează că noul primar al Ploieștiului, țânțarul Victor Horia Emil Iulian Andrei Adrian Stanian, intenționează să le mărească salariile tuturor angajaților din Primăria Ploiești care au contribuit din plin, prin nesimțire și durere în cur, la înmulțirea lighioanelor în Ploiești, prin lipsa unui contract de dezinsecție și deratizare în oraș.

Totodată, surse din cadrul primăriei informează că noul city-manager al Ploieștiului va fi un șobolan care o va înlocui pe Teodora Marin, actualul administrator public. „Și colegii mei, șobolanii, merită un loc de frunte în administrație, că și ei s-au înmulțit fără număr. În curând vom trăi într-un oraș eco, în sensul că totul va arăta ca o junglă neamenajată”, declară Victor Horia Emil Iulian Andrei Adrian Stanian, noul primar al municipiului Ploiești, țânțar.
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time