Un ploieștean a înghițit un tub de Diazepam, că îi expira într-o săptămână

Un ploieștean a înghițit un tub de Diazepam, că îi expira într-o săptămână

Îl cheamă Liviu Stanian, face economie, dar este și un veritabil autodidact. De când era mic, Liviu se cufunda în lectură, parcurgând cu nesaț miile de prospecte de medicamente găsite în casă sau la vecini. „Prietenii îmi zic Titus Liviu, fiindcă citesc mult. De fapt, eu nu fac decât să fiu atent când expiră medicamentele din casă, fiindcă nu vreau să risc să le arunc, la cât de scumpe sunt”, explică cu modestie Liviu, aprofundat într-un prospect de Prostamol.

„Zilele următoare sunt grele pentru Liviu. Ne expiră patru cutii de Xanax și două de laxativ. Am niște emoții, de-mi vine să fac pe mine”, explică soția lui Liviu, căreia i se spune pur și simplu Proasta, fiindcă nu citește niciodată nimic.

Prietenii lui Liviu îl bănuiesc că ia Diazepam ca să mai uite că trăiește în Ploiești, dar Liviu dă asigurări că este vorba doar despre optimizarea cheltuielilor, cum a auzit el într-o emisiune despre incompetenții care gestionează bugetul Ploieștiului. „Faptul că trăiesc în Ploiești doar îmi crește pofta de citit, nu are legătură cu vreo depresie sau altceva de genul ăsta. Plus un dram de fericire”, explică ploieșteanul avid de lectură.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time