FOTO DOVADA! Percheziții la Primăria Ploiești. Motanul Vasile, dus cu o roabă la audieri

FOTO DOVADA! Percheziții la Primăria Ploiești. Motanul Vasile, dus cu o roabă la audieri

Poartă șpaga cu el la vedere și nimeni nu s-a sesizat ani și ani de zile. Este vorba despre acel individ care își spune motanul Vasile și pare că doarme tot timpul nevinovat la intrarea în Primăria Ploiești.

Vasile este atât de corupt, încât primește de la toți funcționarii publici mici atenții care, inevitabil, le bagă în stomac. Punctulpeignat.ro a mai sesizat odată opinia publică în legătură cu nivelul de corupție al lui Vasile, însă organele de anchetă au fost delăsătoare până astăzi, când Vasile a fost dus la audieri.

Din informațiile primite la redacție, se pare că lui Vasile i se impută practic tot! De la urbanism până la pierdere fondurilor europene – Vasile ar fi de vină, susțin reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești. Cât despre starea jalnică a orașului, tot Vasile e de vină. Vasile, recunoaște tot și dă-te prins!

  • Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

CITEȘTE ȘI: Stan și Bran în declin?! Îndrăgitul cuplet comic Liviu și Virgiliu produce hohote de râs pe mapamond

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time