• Citit 519 ori

Sieg Eu! CSM răspunde printr-o comentatoare anonimă: Cică sunt „invidios”, „legionar” și am „buza tare” :)

csm ploiestiO doamnă anonimă (!) mi-a scris, reproșându-mi că „blamez” echipa de handbal a CSM - o tâmpenie planetară. Blamez furtul, nu echipa. Echipa să câștige și mai mulți bani (de preferat să câștige toate secțiile), însă banii trebui împărțiți corect și legal. Cică „am probleme” cu cei din conducerea clubului. Replica asta de țață e greu de comentat. Ce probleme să am eu cu niște oameni pe care nu îi cunosc? Am, însă probleme, cu proștii și derbedeii, întotdeauna am avut. Plus o tonă de informații. Încă ceva: am sunat pe numărul clubului - nexam răspuns, mai stați prin zonă, poate răspundeți la telefoane, băieți! După tâmpeniile acestea, stimata doamnă „Mihaela” mă domnește: „Domnule Ignat, o echipă de handbal nu se ține pe ochi frumoși în Liga Națională”. Încă o tâmpenie - a zis cineva că nu costă chestiunea asta? Legal, băieți și fete, legal? Cunoașteți cuvântul? După care mă etichetează: „DEȘTEPTU-LE” :)))).

După care doamna mă etichetează direct: legionar-securist. Cică put a interese politice, eu! :) După care, în planetara sa viziune, doamna trece la politica națională: „Nu te deranjează că Iohannis își plimbă soția pe banii noștri (...) că văd că ai buza tare și te dai mare că ești apărător al banului public”.

Verificându-mi buza și analizând, totodată, profilul psihologic al textului, se observă o creștere abruptă a intensității în exprimare, fapt care denotă existența unei personalități atinsă de grave labilități comportamentale. Sigur, i-am aprobat comentariul, libertatea de exprimare este garantată pe blog. În același spirit, îmi exprim, în mod liber, dorința de a face o cerere la organele abilitate să vedem dacă doamna comentator a folosit un computer din CSM pentru a naviga pe net, ori de la domiciliul personal. Nu de alta, dar legionar nu am fost niciodată și nici nu intenționez a deveni și nici nu accept să se tragă de șireturi cu mine orice politruc aterizat pe funcție după ce a pupat dosuri de partid. Ah, uitasem, azi s-au înregistrat informațiile și înțeleg că deja au plecat mai departe. Succes tuturor! Vor avea nevoie.

Sebastian Ignat

Iată textul:

„Am impresia ca te cam roade invidia! Am dreptate? Nu ma intereseaza ce probleme ai tu cu cei din conducerea clubului sau cu alte personaje, dar nu crezi ca normal ar fii fost sa le ceri si lor punctul de vedere si le publicai respectivele declaratii? Vad că scrie, în dreptul numelui tau, ca ai Scoala Superioara de Jurnalistica! Pe bune? Si asa ai fost invatat la scoala aceea sa practici aceasta meserie nobila? Hm! Pentru ca tot ai facut referire la handbal, te intreb: La cate meciuri de handbal ai fost tu, la jocurile CSM-ului Ploiesti?; Ai habar cu cat si cum se tine o echipa de handbal in Liga Nationala? Domnule Ignat, o echipa de handbal nu se tine pe ochi frumosi in Liga Nationala! Daca ai avea putina curiozitate sa accesezi site-ul Federatiei Romane de Handbal ai vedea ca aceasta echipa pe care tu o tot blamezi, CSM Ploiesti, se afla pe locul 3, după cele mai puternice echipe din handbalul romanesc – CSM Bucuresti si HCM Baia Mare (care cheltuie mult mai multi bani decat cheltuie CSM Ploiesti), desteptu-le! Ceea ce faci tu nu se cheama presa, ci mai degraba este o metoda legionar-securista! Sa scrii de rau de cineva fara a-i cere o declaratie mi se pare urat rau de tot și pute a interese politice! Pute rau, domnule Ignat! De domnul de la Cotroceni, care traieste in lux pe banii romanilor, nu te iei. Nu te deranjeaza ca Iohannis isi plimba sotia pe banii nostri si are tot felul de pretentii arogante si luxoase! Ca vad ca ai buza tare si te dai mare ca esti aparator al banului public!”.

Textul la care face referire distinsa anonimă este AICI

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time