Mă usuc de invidie. Primarul din Bălțești a înțeles ce vrea strada: și-a luat mașină de 100.000 de euro!

baltesti radu_ionFiind ofticos din fire, mi-am băgat unghia în gât, m-am răstit la câine și am dat peste cap o bere la pet când am citit pe site-ul colegilor de la ziarulincomod.ro (și ăștia bănuiesc că s-au îngălbenit de invidie) despre noua achiziție a primarului din Bălțești, Radu Ion. Sau Ion Radu - fuck, nici eu nu știu care e numele și prenumele tipului.

Carevasăzică, omul are un BMW X5M nou nouț, să moară premierul Danemarcei de invidie, că boul ăla merge cu bicicleta la muncă, nu ca baronul de Bălțești, care își reciclează bășinile edilitare la standard de climatronic.

După albul bolidului și numărul de cocalar cu adolescența zguduită de complexul trapului de căruță, devin introspectiv când radiografiez, preț de maxim trei secunde, golul din mintea primarului Ion (sau Radu) când analizează el, scormonindu-și biluțele din nas, asupra revendicărilor străzii din ultimele zile. Îndrăznesc să îl citez: „Ce p..a mea vrea și ăștia, bă, aur, mașini, gagici? Niște panarame sataniste. La muncă, nu la dat din pleată, rocări înpuțiți - Semnat: Ion Radu, primarul dumneavoastră care vă iubește și vă respectă”.

x5m

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time