Codrin Ștefănescu revine cu explicații, după ce a spus la TV că îl doare-n cur de Ponta. „Am vrut să zic că mă durea capul”
  • Citit 857 ori

Codrin Ștefănescu revine cu explicații, după ce a spus la TV că îl doare-n cur de Ponta. „Am vrut să zic că mă durea capul”

„Să mă ierte Victor, nu am vrut să vorbesc urât, doar că mă durea capul în seara aia. Că e cap, că e cur, la mine tot aia e”, și-a cerut scuze Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, după ce s-a exprimat ca o zdreanță în timpul unei emisiuni televizate. Ștefănescu a trimis redacției și o poză ca să explice de ce a spus că îl doare în cur de ce spune Victor Ponta.

„După cum se poate observa, după ce scot atâtea sute de bășini pe orificiul bucal, e normal să mă mai doară curul, adică capul. În fine, înțelegeți dumneavoastră”, explică Codrin Ștefănescu.

Politologii spun că în spatele comportamentului de redus mintal al secretarului general al PSD se află o strategie de rebranding. „S-a săturat să arate ca o p..ă, vrea să fie tratat ca un cur, adică așa cum e”, explică Cristian Tudor Stanian, politolog în cadrul Institutului Zoo Bucov.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time