Ponta a anunțat ultima veste bună: De la 1 ianuarie, 3873 de euro șomajul, iar Prima Casă va fi gratis

ploaie-de-baniNu îl mai oprește nimeni! Premierul României, Victor Ponta, a șocat într-o conferință de presă, după ce a anunțat că de la 1 ianuarie viața românilor se va schimba într-un mod radical.

„În sală s-a lăsat o liniște mormântală. Am crezut că își anunță demisia, că își dă pumni în cap, sau că zice iar ceva despre procurori, că sunt răi și nu înțeleg că banii de la Șova erau așa, ca semn de prietenie, că l-a învățat tabla înmulțirii până la 2. Nimic! Premierul a început să turuie niște măsuri care ne-au lăsat pe toți cu gura căscată, după care s-a descheiat la prohab, a făcut pipi pe pupitrul cu stema Guvernului României și a dispărut făcând câteva tumbe, răzând cu gura până la urechi”, a declarat un reporter prezent în conferința de presă.

Dintre măsurile anunțate de către premier amintim creșterea ajutorului de șomaj de la 500 de lei pe lună la 3873 de euro, șomajul prelungindu-se, totodată, de la un an la 25 de ani, beneficiarul fiind însă rugat în mod ferm să își caute de muncă în toată această perioadă.

Programul Prima Casă se modifică și el, tinerii primind, pur și simplu, o vilă gratis, singura condiție fiind ca aceștia să știe pe de rost trei manele, să aibă cât mai puține clase și să urască munca din toată inima lor analfabetă de maneliști retardați.

„De la 1 ianuarie am hotărât să punem punctul pe I, astfel că TVA-ul se va desființa. Ce să mai stăm la discuții, că e 20 la sută, că e 19, îl anulăm, ca să fie pace în politica românească. De asemenea, tinerii trebuie să aibă viitor, de aceea le dăm celor mici pamperși gratis, biciclete când mai cresc și câte un Logan la 18 ani, din partea statului. Totodată, intelectualii vor primi 300 de euro pe lună să părăsească țara, să se ducă la proștii ăia din Diasporă, cărora oricum le interzicem dreptul la vot, trădătorii naibii care nu au mâncat cu noi salam cu soia! Adică niște fii de curve, cum ar veni…”, a declarat, vehement, Victor Ponta, într-un moment de sinceritate tembelă.

Premierul României a dat asigurări că reprezentanții FNI prezenți la București sunt deja de acord cu măsurile luate, urmând ca aceștia să fie dezlegați din portbagaj de către sepepiști și urcați în avionul de Washington, cu amenințarea să nu mai calce pe pământ românesc, că noi suntem mândri, independenți, neatârnați și, în general, mult prea proști și pomanagii ca să ne întrebăm de unde pizda mă-sii ne dă Ponta atâtea pomeni și cu ce paștele mamii lor de hoți le vor plăti?

Notă: Pamflet.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time