Mircea Roșca a încercat și el să treacă gardul din Ungaria. Polițist maghiar: „S-a băgat în față, zicea că e deputat și a fost și musulman când era mic”

gardÎl cheamă Mircea Roșca, are salariu la Parlamentul României, însă pur și simplu s-a săturat! Deputatul prahovean a încercat să treacă granița în Ungaria printr-o modalitate bizară. Cu toate că și-ar permite o deplasare civilizată, la clasa I, Roșca s-a infiltrat printre refugiații de la granița dintre Serbia și Ungaria, grănicerii maghiari reperându-l agățat în gardul de la frontieră, din cauza izmenelor care erau prea lungi.

Plutonierul de husari grăniceri Tibor Nemtodom a declarat exclusivitate:

„Domnul acesta rumân se spoise cu funingine pe față, iar pe cap avea un turban dintr-un prosop. Ne-am dat seama de înșelătorie fiindcă scria pe el „ONT Hotel Mara” și atunci ni s-a aprins beculețul – acesta nem refugiat sirian, igen hoț de parlamentar român! Prins cu fofârlica, cum ziceți voi, a început să dea din mâini, părea că nu știe nici o limbă de circulație internațională. I-am adus un translator român, dar nici angajatul nostru nu înțelegea ce zice, simțindu-se depășit de nivelul lingvistic al deputatului vostru. Cred că sunt neologisme!”, a declarat nervos ungurul.

„Spunea doar „Procuror runaway Germany, Germany!”. Își încrucișa mâinile și făcea „No, no, political refugee, fuck DNA”. La o percheziție amănunțită am observat că avea pe un braț tatuat chipul doamnei europarlamentar Adina Vălean, iar pe brațul celălalt, mai proaspăt, chipul Alinei Ghorghiu. Ciudat om”, cugetă, răsucindu-și mustața, grănicerul Tibor.

Roșca a fost amendat contravențional, percheziționat la fundul gol și predat polițiștilor de frontieră de la vama Salonta.

„În timp ce colegul Istvan îl percheziționa, domnul rumân îi șoptea la ureche că îl face primar la Ploiești, că are el relații mari la București și că DNA îi va clasa dosarul, numai să îi dea puțin drumul să prindă trenul de Budapesta-Viena. De parcă noi nu știm că la voi politicienii estem derbedei și minte tot ce promite. Mai bine cu Viktor al nostru – tâmpit, dar sincer!”, a declarat Tibor Nemtodom, declarându-se satisfăcut că a apucat să-i aplice lui Roșca câteva pulane peste izmene.

„M-am mai răcorit și eu, că prea sunt hoți toți politicienii și în Ungaria, dar mai ales în România. I-am tras câteva pentru Trianon și câteva pentru frații rumâni care estem furați de 25 de ani de clasa politică. Sunteți datori cu o ladă de bere”, a încheiat grănicerul maghiar alocuțiunea.

Notă: Pamflet: Fapte ireale. Însă previzibile.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time