Un deputat prahovean a fost aruncat la ghenă. Vecin: „Nu mai suportam mirosul. Se împuțise de la căldură”

Un deputat prahovean a fost aruncat la ghenă. Vecin: „Nu mai suportam mirosul. Se împuțise de la căldură”

Un incident inedit petrecut la ghena unui bloc din Prahova a pus pe jar autoritățile. Un deputat a fost aruncat la gunoi de către vecini, aceștia reclamând că pute îngrozitor.

„Mă numesc Costel Paușal și sunt administratorul blocului. Domnul deputat a fost lăsat, acum câteva zile, lângă banca de la bloc. Așa e lumea nesimțită, le-a fost lene să mai meargă până la ghenă. Fiind foarte cald, deputatul s-a împuțit și a început să degaje un miros îngrozitor, că nici nu avea cravata strânsă bine”.

Martorii au declarat că deputatul s-a opus vecinilor care încercau să îl ducă la gunoi, gesticulând și urlând că scapă el de controlul judiciar și că se va întoarce victorios la putere. Ultimele cuvinte ar fi fost „Dușmanii este mulți, dar Adina e doar una!”. După care nu s-a mai distins ce prostii bolborosea, fiindcă s-a trântit capacul de la tomberon.

„Zicea că o să vedem noi cine e el, că a fost mare șef la Ploiești și că procurorii n-au dreptate, că n-a furat. La gura ghenei, s-a crăcănat ca Badea în emisiune și a strigat că e victimă politică. Victimă pe naiba! Mai bine să facă un duș și să-și ia un servici cinstit!”, a declarat administratorul Costel, în timp ce se spăla pe mâini, după operațiunea de ecologizare.

Cetățenii prahoveni au și o doleanță de natură legislativă:

„Să intrăm și noi, cu adevărat, în Uniunea Europeană, domnule! Să implementăm reciclarea politicienilor pe culori. Gunoaie, gunoaie, dar trebuie sortate și ele!”, concluzionează cetățenii pe o singură voce.

Notă: Pamflet.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time