Nu numai la PSD Titu se întâmplă! Codrin Ștefănescu, surprins dezbrăcat în coteț la Șerban Nicolae

Nu numai la PSD Titu se întâmplă! Codrin Ștefănescu, surprins dezbrăcat în coteț la Șerban Nicolae

Scandalul sexual cu tente bi de la PSD Titu ia amploare cu noi dezvăluiri care confirmă că iubire există peste tot, nu doar în Dâmbovița. Un îngrijitor de la ferma unde își are reședința Șerban Nicolae l-a surprins pe Codrin Ștefănescu cu pantalonii în vine chiar în cotețul colegului său de partid.

„Am auzit niște zgomote ciudate din cotețul domnului senator și m-am deplasat cu o lanternă să verific despre ce este vorba. Se auzeau guițaturi și oftaturi de la o poștă, iar când am îndreptat lanterna către troaca domnului Șerban am rămas pur și simplu dezgustat. Domnul Codrin tocmai se apleca peste domnul Șerban, iar când am întrebat ce se întâmplă, au țipat că mă vor reclama la CNCD pentru homofobie, că și ei, porcii, au drepturi. I-am lăsat în plata Domnului”, explică îngrijitorul fermei care se teme acum pentru serviciul său.

Contatat de reporterii punctulpeignat.ro, Șerban Nicolae a spus că este o minciună a Statului Paralel care își dorește discreditarea PSD, pentru că „Soroș e în tot și în toate, iar domnul Codrin trecuse într-o vizită de curtoazie, doar ca să-mi aducă niște ghinde”.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time