Incident la vizita primarului Volosevici pe șantierul școlii: A scos limba la diriginte

Incident la vizita primarului Volosevici pe șantierul școlii: A scos limba la diriginte

Scandal imens în timpul vizitei de lucru a primarului municipiului Ploiești la șantierul unei școli care nu se va termina niciodată din municipiu: edilul Volosevici a scos limba la dirigintele de șantier, i-a pus coarne directoarei și a desenat niște muncitori cu un spray grafitti ascuns în vesta reflectorizantă.

Primarului i s-a scăzut nota la purtare și a fost trimis la psihologul școlii în construcție, care l-a tranchilizat cu niște ciocolată Kinder și un suc Teddy. Incidentul va fi dezbătut în consiliul școlii în construcție, iar măsurile vor fi anunțate pe grupul de Whatsapp al părinților de la clasa în construcție.

„Nu mă așteptam ca din prima zi de școală în construcție să se întâmple astfel de incidente. Am auzit că domnul primar e mai năzdrăvan, este de înțeles. Mulți prichindei de la clasa pregătitoare fac la fel. Să vedeți ce facem din el până în clasa a patra. Va fi de nerecunoscut”, ne-a declarat directoare școlii în construcție în exclusivitate pentru punctulpeignat.ro

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time