Ăsta da comportament sportiv în politică! Chirurgul Oprea face clisme oamenilor nevinovați, după care îi eliberează!

Ăsta da comportament sportiv în politică! Chirurgul Oprea face clisme oamenilor nevinovați, după care îi eliberează!

Dacă te simți înfundat de la Șaorma sau, pur și simplu, doar nefericit în dragoste, acum ai aproape toate șansele să te faci bine! Alătură-te și tu numeroșilor ploieșteni care au profitat din plin de campania electorală a PNL și stai de vorbă cu caravana medicului Dan Oprea! Vei descoperi, chiar și cu ochii holbați, o nouă dimensiune politică a lucrului bine făcut!

„Dacă contracandidatul meu, domnul Fenichiu, a șters găinațul de pe băncile din parc, nici eu nu vreau să fac de râs numele PNL și am gândit, împreună cu echipa mea, o campanie modernă, chiar puțin nonconformistă: Clismă pentru toți ploieștenii”, ne-a declarat, spălându-se pe mâini, chirurgul Dan Oprea.

Medicul speră ca mesajul său să fie „corect înțeles”, iar lumea să îl susțină în competiția internă din PNL care va desemna candidatul liberalilor pentru viitoarea bătălie electorală care va desemna primarul Ploieștiului.

Nu toți ploieștenii sunt încântați, însă, de campania doctorului Oprea. „Eram la terasa Rossi Boss, serveam o bere, când am fost prins. Au venit la mine două fete în halat alb și mi-au dat un pliant. Acum, știți și dumneavoastră cum e, dracu se mai uita la pliante. M-au luat de mână și, vorbindu-mi așa frumos, m-au atras în tufișul de lângă bodegă. Acolo mi-a sărit în față domnul doctor Oprea care mi-a mulțumit, zâmbitor, pentru susținere. Ce susținere – nene, că nu știu la ce te referi? – nu am mai apucat să zic decât au!, că vampele alea două mă țineau strâns de mâini, încă trei m-au aplecat așa în față, de n-am mai putut să mă mișc deloc. După care, mi-e și rușine să vă zic”, povestește Costel Protopopescu, bețiv, cu ochii în lacrimi.

Martorii prezenți în parc protestează vehement împotriva comportamentului operatorilor de la serviciul de urgență 112.

„Ca să facă, probabil, mișto, operatoarea de la 112 a trimis Poliția Locală la incident. A venit unul care s-a prezentat agent special Nilă, cu uniforma fleașcă. Bietul om a apucat să-și scoată agenda, însă ghinionul a făcut să-i cadă pixul pe jos. Ce ziceți că maniacul de Oprea i-a înfipt rapid un furtun în dos, de s-a umflat domnul agent ca un balon. În timp ce îi efectuau clisma, plângea săracu și zicea că mâine își dă demisia, că el nu o să facă copii niciodată, cred că delira”, ne-a declarat un martor prezent la clisma electorală.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova a ținut să ne facă o scurtă declarație, dat fiind aspectul delicat al incidentului:

„În data de 28 iulie anul curent, numitul Oprea Dan, medic chirurg în cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, a fost surprins efectuând pe băncile din Parcul Tineretului, Ploiești, sub privirile îngrozite ale trecătorilor, un număr important de intervenții numite, generic, clisme. Subiecții erau trecători nevinovați, plus un agent de poliție locală care, cu ultimele puteri, ne-a declarat că votează orice, numai să fie lăsat să plece acasă. Suspectul a declarat senin că e în campanie electorală și a promis că eliberează toți cetățenii legați de băncile din parc. Totodată, acesta nu a fost arestat, colegii mei refuzând ferm băgarea în dubă a respectatului chirurg, pe motiv că miroase foarte urât. Potrivit legii, a fost chemată o ambulanță de la Spitalul de Psihiatrie Voila, însă echipajul a refuzat să vină, când a auzit despre ce este vorba, pe motiv că de la deputatul Guran încoace s-au săturat de liberali, fiindcă subtilizează săpunurile și fură din mâncarea pacienților”.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notă: Pamflet. Faptele sunt ireale. Pozele de campanie, însă, sunt sută la sută reale și au ca sursă pagina Facebook a medicului Dan Oprea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time