Scandal într-un bloc din Ploiești: Congresul ALDE Prahova s-a blocat în lift!

Scandal într-un bloc din Ploiești: Congresul ALDE Prahova s-a blocat în lift!

Lupta politică implică, uneori, sacrificii peste limita absurdului, iar incidentul care a zguduit zilele trecute o comunitate ploieșteană liniștită confirmă acest adevăr absolut. Asociația de locatari din blocul Gioconda a anunțat, la 112, un eveniment neplăcut care se putea transforma într-o tragedie: Congresul ALDE Prahova s-a blocat în lift, fapt care a provocat furia locatarilor care s-au văzut nevoiți, timp de câteva ore, să urce pe scări.

Echipajele ISU sosite la fața locului au fost puse într-o situație dificilă, congresul fiind nu numai speriat de la zdruncinătură, însă și pizduit cu vehemență de femeia de serviciu aflată la post, cu mătura în mână.

„Deci, domnu reporter, mă numesc Viorica Trafalete și sunt încadrată cu carte de muncă pe postul de femeie de serviciu în blocul Gioconda de peste 10 ani. Țin să vă spun că pe unu am reușit să-l scot eu prin gaura liftului. Cică îl cheamă Pințoiu și țipa la mine că el e comisia de validare. L-am băgat în pizda mă-sii și l-am tras de mustăți afară, după care i-am ars o serie de mături regulamentare pe cocoașă. Ce m-a mirat foarte tare e că nu dădea drumul la o cutie de carton, că cică aia e urna cu voturi. Zicea că el nu renunță la ea nici scos cu DNA-ul din lift. I-am și zis – Deneaul e nimic pe lângă ce mături îți trag eu, derbedeule”, a declarat femeia de serviciu din Gioconda.

Doamna Viorica Trafalete, femeia de serviciu care a intervenit prima la locul incidentului, și-a exprimat convingerea că astfel de evenimente politice nu se vor mai întâmpla în Gioconda, asigurând Poliția de Proximitate că personal va veghea ca în scara blocului să nu mai intre toți vagabonzii de pe stradă:

„Nu mai plec acasă, voi păzi scara blocului ca pe propriul meu copil. Oricum, eu nu am auzit de ALDE ăștia, cică ar fi politicieni importanți. Mie, după fețe, îmi păreau chelneri, tractoriști, schimbași, în nici un caz oameni mari. În fine, sper să nu se fi pișat în lift”, și-a încheiat disertația politică doamna Viorica.

Surse din Poliție ne-au declarat că congresul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, scăpând doar cu câteva julituri, urme de vaselină și foarte multe înjurături din partea locatarilor. Oamenii legii au aplicat o amendă contravențională congresului pentru tulburarea liniștii publice și, mai ales, pentru atentat la pudoare.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notă: Pamflet. Fapte ireale cu protagoniști în carne și oase. Nu mulți, maxim 2 la sută, în cele mai optimiste scenarii.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time