Cu sânii înainte și cu capu-ntre urechi. Nu mai militați pentru tâmpenii!
Parlamentară portugheză în acțiune.
  • Citit 973 ori

Cu sânii înainte și cu capu-ntre urechi. Nu mai militați pentru tâmpenii!

Am considerat mereu că orice aberație își dovedește, în timp, sensul și locul în istorie, pentru că așa pare să fie mersul lucrurilor. Chiar dacă inițial sună a tîmpenie, aceasta poate scoate la suprafață o energie de pol opus, prin natura tendinței către echilibru a oricărui sistem dat. Mă tot gîndesc de ceva vreme la și aștept cu un real interes emergența acelei rezultante x determinată de alăptatul în public. Acesta pare să fie noua semnătură a mișcării feministe din lume, acum, în prag de burkă.
 
Poate, în tîrziul tîrziurilor, stînd pe marginea civilizației, femeile își vor etala sînii albi, plini de lapte, din care pruncii lor vor sorbi cu nesaț sub ochii pofticioși sau dezgustați (nu trebuie ratată nicio categorie) ai trecătorilor sau ai colegilor de serviciu ori vecinilor de scaun de metrou, având posibilitatea, totuși, să-și păstreze anonimatul pe sub burkă.
 
 
Nu vreau să fiu înțeleasă greșit. Consider și eu, la fel ca oricine, că alăptatul e o chestie necesară și naturală și majoritatea dintre noi au trecut prin asta (indiferent de care capăt al sînului am stat). Dar la fel este și micționatul pe sine și altele pe care de pudică ce mi-s nu le dau exemplului. Și pe care parcă n-aș vrea, totuși, să le văd în public. (D-aia nici nu mă mai duc în veci la toaletă la Fratelli).
 
 
Înțeleg că vă doriți să redați sînilor utilitatea inițială, cea intenționată de oricine ne-ar fi creat, iar că stricatele alea care dansează la bară au defectat receptarea normală a acestor dispozitive, dar vă spun sincer că, în timp ce sînt femeie, în timp ce dau mai degrabă dreptate unei femei, în detrimentul unui bărbat, așa cum nu suport să văd alte gesturi care țin de apropierea exagerată a imaginii corpului uman de retina mea, aș prefera ca eu să nu fiu supusă scenariului în care să discut despre creșterea prețurilor la varză și să aud de căcuțe în timp ce mă chinui să nu-l observ pe făptuitor cum molfăie sfârcul tumefiat și umed și probabil dureros al femeii din fața mea, care, brusc, se intoarce la funcția sa inițială și rămâne acolo, mândră și plină de autoadmirație.
 
 
Nu spun să nu alăptați sau să nu fiți mîndre de asta. E minunat că vă întoarceți spre normalitate și spre natural. Dar exagerările sînt întotdeauna canalul prin care orice chestie normală se golește rapid de sens. Iarăși, dacă împrejurările disperate o cer, nimeni nu-i așa nebun încît să dea cu piatra. (Încă.) Dar zău, nu mai militați pentru tîmpenii.
 
sinziana-vasileContributor: 
Sînziana Vasile / bicislap/wordpress.com.
 
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time