Cadou superb de Mărțișor! Un ploieștean i-a luat soției jocul FIFA 2016 și un set de undițe
  • Citit 808 ori

Cadou superb de Mărțișor! Un ploieștean i-a luat soției jocul FIFA 2016 și un set de undițe

O iubește ca pe ochii din cap și nu pierde niciun moment să îi demonstreze că romantismul dintre ei va dăinui până la sfârșitul timpurilor. Astfel sună declarația de dragoste a ploieșteanului Raimond Stanian către soția sa, pe care a vrut să o surprindă, din nou, cu un cadou inspirat de Mărțișor.

„Anul trecut am luat din timp bilete la Petrolul-Concordia Chiajna, după care am dat-o pe spate cu un documentar romantic despre viața mecanicilor din Formula 1. Și, ca să fie ziua completă, am luat acasă o ladă de Ciuc cu care m-am făcut muci în timp ce ne uitam la Barca-Real, ținând-o strâns în brațe. Ce fericită părea!", povestește, melancolic Raimond Stanian, cetățean îndrăgostit lulea.

„Anul acesta o voi da pe spate cu noul Fifa 2016 și cu setul de undițe. Femeia trebuie surprinsă tot timpul. Sigur că nu știe să pescuiască, însă o voi învăța cu toată dragostea și răbdarea, fiindcă nici nu știe ce a pierdut până acum, a trăit practic degeaba, mititica!", declară Stanian, străbătut de fiorul dragostei.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time