Dovadă emoționantă de iubire: Un ploieștean îi promite soției că de Valentines Day nu se mai pișă în chiuvetă
  • Citit 778 ori

Dovadă emoționantă de iubire: Un ploieștean îi promite soției că de Valentines Day nu se mai pișă în chiuvetă

E un romantic incurabil, îl cheamă Raimond Stanian și se laudă că este orășean de două generații, însă asta nu îl face să își uite și rădăcinile patriarhale.

„Când s-a mutat la oraș, bunicul își făcea nevoile pe balcon, în ghiveciul cu trandafirul japonez, iar tata, om gospodar, creștea găini în fața blocului. Cum aș putea să uit vreodată copilăria mea plină de învățăminte? Normal că mă piș în chiuvetă, nu ca țăranii de vecini, direct de pe balcon”, declară convins ploieșteanul get-beget.

„Astăzi, cu această ocazie specială de Valentines Day, îmi voi surprinde soția într-un mod plăcut, ca să-i demonstrez dragostea mea incontestabilă. Nu numai că nu voi urina în chiuvetă, dar nu îi mai dau nici la ficat, cum obișnuiesc zilnic. Știți cum e, femeia trebuie pusă la punct, paștele mamii ei de îndrăgostită”, explică romanticul Raimond.

Nevasta lui Stanian este copleșită de atâtea dovezi de afecțiune conjugală:

„Când îmi dă Raimond cu capul în gură simt fiorul dragostei până în gingie. Tot el mă trezește din leșin într-un mod suprinzător și romantic, cu apă rece, după care îmi bagă mințile în cap - ți-am zis, fă, să nu mai răspunzi obraznic?

Are dreptate, că el e bărbat iar eu sunt doar o proastă de la oraș, fără minte. Ce să știu și eu, vai de capul meu. Te iubesc, Raimond, pupici, iubirea mea!”, declară îndrăgostita, schimbându-și compresa de la ochiul drept.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time