Exclusiv: Tăriceanu dezvăluie adevăratul motiv pentru care a dat-o afară pe Cristiana Anghel: „Doamna senator se căcase pe dânsa și a împuțit plenul”

cristiana anghelCea mai sinistră apariție din istoria Parlamentului României, senatoarea Cristiana Anghel, a fost dată afară din sala de ședințe din motive care țin, mai degrabă, de pudoare decât de behăit imbecilitățile cu care timorează telespectatorii zi de zi. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a pus chestorii să evacueze primata grevistă, pentru că Anghel se căcase pe ea la propriu și împuțise sala de ședințe.

„La începutul discursului domnului premier Dacian Cioloș, am auzit niște pârțuri din sală care semănau cu vocea doamnei Anghel. De unde domnule, că ea nu știe să vorbească, erau bășini reale. Mi-am dat seama de pericolul iminent după ce am observat că senatorii din jurul doamnei Anghel picau ca muștele de la pupitre. Atunci am știut – doamna s-a mai căcat o dată pe dânsa, așa cum face atât de des”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, ținându-se de nas.

După ce că s-a căcat pe ea și a împuțit atmosfera solemnă a unui for care reprezintă poporul român, așa cum ar trebui să fie Senatul, Anghel nu s-a oprit aici. Înainte să iasă din sală cu căcatul la cur, Anghel și-a ridicat fusta țipând la Cioloș să-i mănânce p…a, a scuipat doi chestori care veniseră să o ia pe sus, după care și-a strâns semințele de pe pupitru și a ieșit mândră din sala de ședințe.

„Sigur, și eu mă cac pe mine destul de des, însă acum nu se face, că totuși vorbea premierul României. Eu, de exemplu, în prezența unui premier, simt nevoia să îl pup în cur, nu să fac pe mine. Rușine, Cristiana Anghel, rușine!”, a declarat, cu eleganța binecunoscută, Călin Popescu Tăriceanu.

Pamflet. Fapte ireale, însă mirositoare.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time