L-au lasat nervii! Tăriceanu face plângere la Parchet: "O țară de hoți, de patru ori mi s-a furat nevasta!"

tariceanuPreședintele Senatului României, cunoscutul fotomodel Călin Popescu Tăriceanu, e cu nervii la pământ! Acesta s-a adresat Parchetului ICCJ, secția Infracțiuni de Stare Civilă, pentru a sesiza un detaliu delicat din viața sa.

Fostul premier al României, supranumit și domnul „Credit doar cu Buletinul”, reclamă furtul repetat al propriei neveste. Mai mult decât atât, Tăriceanu spune că nenorocirea i s-a întâmplat nu o dată, ci de patru ori.

"Vă asigur că sunt un familist responsabil, seara încui ușa, dau drumul la bichon, chiar nu știu cum intră derbedeii. Pe lângă faptul că mi-o fură și cer recompensa în băutură, de fiecare dată hoții încurcă borcanele și îmi returnează altă nevastă înapoi, cu an de fabricație mai nou decât originala. O să-mi fac Casco, că altfel nu mai merge", a declarat vădit iritat președintele Senatului.

Din păcate pentru Tăriceanu, procurorii au considerat plângerea ca fiind una nefondată, declinând competența către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Socola.

"Dacă era furată de două ori, hai, treacă-meargă, declanșam urmărirea penală In Rem. Însă cazul domniei sale ne depășește atribuțiile, ține de patologie. Ori de Canapeaua lui Măruță, bre", a declarat procurorul Mircea Radu, șeful secției Infracțiuni de Stare Civilă din cadrul Parchetului ICCJ.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Notă: Pamflet. Fapte nereale. Nu și furtul. Sursa foto: epochtimes-romania.com

(0 voturi)
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time