Radu Popescu nu își poate înregistra candidatura. De acasă până la Biroul Electoral își uită mereu numele

Radu Popescu nu își poate înregistra candidatura. De acasă până la Biroul Electoral își uită mereu numele

Pedeapsă de la Dumnezeu! Degeaba a repetat luni de zile acasă, și-a exersat cu creionul semnătura, tot efortul a fost în zadar pentru cunoscutul om Radu Popescu. Acesta a generat un întreg scandal în sediul Autorității Electorale Permanente, după ce s-a chinuit cinci ore să-și amintească cum se numește.

„Inițial am crezut că glumește, că așa o fi domnul Popescu mai pișicher; de unde, domnule, era sincer! L-am sfătuit să își sune soția, însă i-a luat o oră să-și deblocheze telefonul, că nu mai știa parola.

Mai rău a fost după, că nu își amintea cum a trecut-o pe nevastă-sa în telefon, cum o cheamă pe doamna, sau dacă măcar ar fi însurat. A fost de groază!", relatează un membru al Comisiei de Validare a candidaților.

Surse prezente la fața locului informează că Popescu a trântit nervos ușa Comisiei, neuitând să profereze amenințări chiar înainte de a părăsi sediul instituției:

„Asta nu va rămâne așa, vă promite Relu Protopopescu, sau cum p..a mea m-o chema!".

Popescu a fluierat după un taxi, nemaiținând minte dacă a venit cu mașina, dacă ar avea mașină sau dacă măcar posedă permis de conducere.

sebastian ignatPamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time