O mizileancă a pierdut procesul de agresiune cu soțul, chiar dacă s-a prezentat la instanță cu un topor înfipt în cap
  • Citit 847 ori

O mizileancă a pierdut procesul de agresiune cu soțul, chiar dacă s-a prezentat la instanță cu un topor înfipt în cap

În România, bătaia e ruptă din rai, acest obicei fiind încadrat ca făcând parte integrantă din patrimoniul național al țării, lângă Miorița, Coloana Infinitului și Florin Salam. O cetățeancă din Mizil a simțit pe pielea ei acest fapt, după ce a reclamat la instanță faptul că e agresată zilnic de soțul alcoolic, cu toate că ea „face mâncare și nici nu umblă cu alții, ca alte panarame” din celebra urbe.

Din păcate judecătorul nu a considerat că femeia a fost agresată, deși aceasta s-a prezentat în sala de judecată cu un topor înfipt în cap și cu dinții strânși într-o pungă de plastic.

„Instanța consideră că tratamentul pe care pârâtul l-a aplicat reclamantei este unul conform cu buna tradiție românească. Jurisprudența românească este foarte precaută în a considera orice prostie reclamată ca fiind agresiune, mai ales că instanța observă că reclamanta este vie, ba chiar dă și ochii peste cap în mod tendențios în fața completului de judecată.

Instanța respinge plângerea și condamnă reclamanta la o amendă contravențională de 500 RON pentru obrăznicia de a reclama orice căcat care în România nu se pune ca fiind infracțiune. Totodată, reclamanta va efectua 10 zile de muncă în folosul comunității și va fi obligată, în completare, să primească încă trei cuțite în spate, ca să nu mai facă plângeri penale din orice și să își pună soțul iubitor aiurea pe drumuri la judecată. Soluție definitivă și irevocabilă”.

„Asta e, mă supun, ce să fac. O să-i zic – Ioane, bag-l cu iubire, pe sub plămân - să mă refac repede, ca să mă întorc la bucătărie, că doar n-o să-mi las soțul fără o mâncare caldă și haine spălate. Mulțumesc onoratei instanțe că mi-a deschis mintea. Am fost și eu obraznică, așa suntem noi, româncele, mai proaste, reclamăm orice nimic, iertați-mă!”, a declarat reclamanta Ionela Porumbescu, în timp ce încerca să-și smulgă toporul din basma.

Pamflet. Punctulpeignat.ro

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time