• Citit 723 ori

1000 de țigănci din Ferentari își roagă sirienii stabiliți în gările din Germania să vină urgent acasă, că și ele au nevoie de câte o hărțuire, din când în când

tiganiS-a făcut lumină în cazul arabilor care au agresat, în noaptea de Anul Nou, nemțoaice în fața gării centrale din Koln. O ghicitoare din Ferentari, autointitulată purtător de cuvânt al tuturor nevestelor de sirieni care muncesc în gara centrală din Koln, face un apel public la toți azilanții din Germania să mai treacă și pe acasă, să nu-și neglijeze nevestele și puradeii, că și ele sunt oameni și au nevoie de hărțuire, măcar o dată pe an.

„Mânca-ț-aș microfonu matale, dăci – noi, toate siriencele din Fărăntari, îi avetizăm pă soții noștri care au cerut azil politic în gara din Jărmania să nu ne mai neglijăze! Să mai lasă bancomate, portofăle și pă spălăcitele alea de nămțoaice și să treacă urjănt pă acasă.

Suntem într-o situație jalnică, ne dăm foc!

Eu, una, n-am mai fost hărțuită de vreun an, să moară copiii mei că fac crimă de om viu!”, amenință o baragladină care se jură că soțul ei nu fură în Gara din Koln, ci este azilant politic, că nu mai suportă dictatura din România.

Țiganca amenință că va ajunge cu petiția siriencelor din Ferentari chiar și la CEDO, unde își va ridica fusta în cap, ca să vadă parlamentarii europeni că și siriencele din Ferentari sunt oameni și au nevoi, ba uneori poartă chiar și chiloți curați.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time