După Volkswagen, scandalul mondial continuă! Renault recunoaște: „Dacia e, de fapt, bicicletă, ne scuzați!”

Dacia_LoganDupă poluatorii de la Volkswagen, iată că și francezii de la Renault intră în atenția opiniei publice, dezvăluind banalul adevăr pe care clienții îl cunosc de foarte mult timp: Dacia nu e, de fapt, mașină, ci doar o bicicletă mai mare, la care s-au adăugat un radio de doi lei și un parbriz, ca să îi ferească de ploaie pe fraierii care plătesc o grămadă de bani pentru această rablă jalnică.

Constantin Stroe, directorul fabricii de la Pitești, recunoaște plângând: „Dacia e, de fapt, noul model de Pegas cu șa lungă. Iertați-ne!”.

După declarația șocantă, Stroe și-a făcut harakiri în fața presei, spre satisfacția tuturor românilor care au plătit mii de euro pe taxa de mediu la mașini mai ieftine, însă de zece ori mai bune, importate din Occident, ca să mănânce Renault o pâine albă în România, vânzând căcaturi.

CEO-ul Renault, Pierre Cardan, a continuat conferința de presă, după ce Stroe a căzut în cap, lângă pupitru:

„Ne cerem scuze tuturor clienților români care și-au făcut rate și pe zece ani, cu gândul că și-au cumpărat mașină. Recunosc, sincer, că i-am păcălit și suntem gata să ne mutăm cu fabrica în Maroc, că oricum aici nu mai pune nimeni botul la vrăjelile noastre de investitori strategici. Sper că ne înțelegeți și pe noi, banul e ochiul dracului și suntem și noi oameni…”, a declarat, Cardan, rânjind a prost.

În încheiere, CEO-ul Renault s-a declarat dispus să-și spele păcatele față de clienții români, invitând toți proprietarii de Logan în service-urile autorizate unde, contra unei sume modice de maxim 20 de milioane lei vechi, mecanicii vor monta pe așa-zisele autoturisme cruciulițe de oglindă personalizate, volane cu sigla Renault și ventile noi la roți, „ca să moară toți vecinii de oftică”.

Notă: Pamflet.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(0 voturi)
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time