Psihiatrii, despre proiectul telegondolei lui Teodorescu: „L-am pierdut și pe ăsta!”

gondolaDacă mai trebuia o dovadă în plus că funcția îți ia mințile, aceasta tocmai a venit din partea unor specialiști de prestigiu. Reputatul doctor în afecțiuni politice Costel Bonaparte, fost strungar la 1 Mai, dă un diagnostic de netăgăduit în ceea ce îl privește pe conducătorul interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu, care a anunțat, recent, că vrea să construiască o telegondolă la Ploiești: "E sărit de pe fix, domn'e, dă-l în p..a mea".

Diagnosticul extrem de complex a fost pus după ce specialistul a analizat atent mandatul interimarului Teodorescu.

„Hai, că în loc de spital pentru copii vrea să danseze Pinguinul cu ansamblul folcloric al primăriei în clădirea Petrom - asta aș putea să înțeleg. Dar să visezi la telegondole și alte drăcii - ăsta e semna clar că e picat în cap", a analizat speța reputatul Costel.

În replică, viceprimarul Ploieștiului neagă faptul că ar avea vreo boală, acuzând dușmanii politici că îl ponegresc în presă, fiind invidioși că ALDE, formațiunea politică din care acesta face parte, va avea un scor electoral de 25 la sută în Ploiești, așa cum preconizează Teodorescu în momentele de delir mediatic.

„Acest Bonaparte este un calomniator ieftin. Veți vedea că telegondola va prinde formă, iar acesta nu este singurul meu proiect pentru ploieșteni”, a dat asigurări Iulian Teodorescu.

Liderul Executivului ploieștean a dezvăluit, în exclusivitate pentru punctulpeignat.ro, și alte proiecte de care se vor bucura ploieștenii în viitor. Una dintre cele mai importante idei este amenajarea unui cimitir pe linia de tramvai 102, că „oricum proiectul este blocat”.

„Nemaifiind locuri de veci în cimitire, ne-am gândit că linia fostului 102 este potrivită pentru un astfel de proiect urbanistic. Ploieștenii mor pe capete, de la poluare și lipsa condițiilor din spitale, iar gropile de pe fosta linie de tramvai sunt gata făcute. Îi invităm în ele, cu mic cu mare!”, a declarat, rânjind, viceprimarul Ploieștiului.

Teodorescu a mai dezvăluit că viitoarea telegondolă va fi dotată cu plasme pe care va rula, încontinuu, emisiunea Proces Verbal unde a fost el invitat special. Totodată, ploieștenii care vor fi prinși fără bilet pe telegondolă vor fi aspru pedepsiți, fiind obligați să asculte ultimul album integral al lui Fuego, un artist disperat după Ploiești, după cum a dovedit în sutele de concerte din ultimii ani la care a distrus psihic audiența și bugetul municipiului.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notă: Pamflet. Fapte și declarații ireale. În afară de prostia cu telegondola care, din păcate, e reală.

(0 voturi)
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time