Exclusiv: Ultimul test pentru a departaja candidații PNL la Primăria Ploiești va fi la Șotron!

sotron_copilulÎntotdeauna plini de voioșie și puși mereu pe giumbușlucuri, cum îi știți, liberalii prahoveni au decis cum va decurge testul final pentru a se stabili candidatul la Primăria Ploiești. Astfel, Marius Fenichiu, Dan Oprea și Andrei Volosevici vor fi supuși unei competiții de anduranță la iubitul joc Șotron.

După ce au stresat ploieștenii când cu ștersul găinațului de ciori de pe bănci, când cu bântuitul în halate albe prin oraș, ori cu gargara pe Facebook, candidații Fenichiu, Oprea și Volosevici vor sări într-un picior până la cercul de 10, testul fiind parte al unui exercițiu complex în care numai unul dintre concurenți va câștiga statutul de candidat al PNL pentru Primăria Ploiești.

„Colegii noștri au luat această competiție în serios. Problema este că unii încearcă să trișeze.

L-am prins pe domnul doctor Oprea că i-a băgat lui Volosevici dulceață în pantofi.

Totodată, nici Volosevici nu s-a lăsat mai prejos și i-a ars o palmă după cap domnului Fenichiu, că cică aprinde becul.

Fenichiu, rău și el, a făcut pipi pe pantofii lui Oprea.

De-abia i-au despărțit educatoarele de la organizația județeană numai după ce le-au promis câte un Happy Meal cu jucărie Minions fiecăruia și o salată Prichindel.

Acum am reușit să îi culcăm la prânz, numai după ce le-am citit o povestioară din Fifty Shades of Grey”, a declarat Dan Ciolac, secretarul PNL, care avea șireturile de la pantofi legate între ele de către unul dintre năbădăioși.

„Vă asigur că domnii candidați vor duce o luptă cinstită, în care cel mai bun la Șotron va învinge, după care vor mânca tot și se vor culca înainte de zece, așa să ne-ajute Dumnezeu!”, a declarat Vlad Oprea, purtătorul de cuvânt al PNL, în timp ce dezmembra o păpușă Barbie.

Notă: Pamflet.

sebastian ignatPunctulpe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

(0 voturi)
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time