Secretul frizurii: Primarul Ploieștiului joacă în sezonul 7 din Peaky Blinders

Secretul frizurii: Primarul Ploieștiului joacă în sezonul 7 din Peaky Blinders

Vești minunate pentru cinefilii de pe mapamond! Iubitul serial Peaky Blinders revine cu un nou sezon plin de suspans, mafiotisme și cu băutură gârlă. Povestea cunoscutei familii din Birmingham continuă cu noi personaje malefice care chinuie oamenii de treabă din cartier.

Potrivit surselor din showbizz-ul ploieștean, alături de Cillian Murphy – actorul care îl interpretează pe Thomas Shelby - va apărea și A. Volosevici, primarul Ploieștiului. Carismaticul Volo îl va interpreta pe Octopus Stanian, un jurist cu gura mare de la întreprinderea de țevi și cazane de cositor din Birmingham, care apare într-un bar alături cu Thommy Shelby, beau amândoi până pică-n cap, după care pun la punct o afacere malefică de trafic cu apă caldă din portul Dover, în perioada prohibiției de apă caldă.

„Felul în care tânărul Andrei Volosevici își interpretează personajul este genial, transpunându-se perfect în rolul unui mafiot mic care vrea să ajungă un mafiot mare, însă se face de râs până la urmă în fața marilor mafioți, care râd de el, după care Octopus Stanian va căuta răzbunarea și îl va băga pe Thommy Shelby în comisia de disciplină și îl va detașa în cel mai malefic, inuman și insalubru departament al fabricii. Alte detalii nu vă dau, că vă ia groaza, trebuie să vedeți filmul”, a declarat regizorul Stephen Scarry pentru Punctulpeignat.ro

Surse mondene informează că frizura lui Thommy Shelby a fost realizată de celebrul Jean Paul Gaultier, iar de frizura lui Volosevici s-a ocupat Giani Emporio Adibas.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time