Schneller, schneller, was ist das? Kinky stuff from Urbanismul ploieștean
  • Citit 1396 ori

Schneller, schneller, was ist das? Kinky stuff from Urbanismul ploieștean

Departamentul Porn Hub din cadrul publicației de satiră PUNCTULPEIGNAT.RO este mândru să vă prezinte o scenetă kinky distribuită în spațiul public, pe rețeaua de socializare Facebook, chiar de către protagonistele acțiunii în cauză. Inițial, pasionații de cinematografie din redacție s-au repezit pe site-urile de specialitate, crezând că au apărut producții noi din îndrăgitele serii „Polițiste perverse 7” sau „Atenție, juisează străbunica 4”. Cu tristețe în suflet, vă informăm că nu e vorba decât despre câteva imagini care doar întărâtă cinefilul, fără să îi ofere însă detalii despre data lansării viitoarei producții, ceea ce nu e deloc corect, că și noi, cinefilii, suntem oameni și avem răbdarea limitată (3-4 minute).

De la dreapta la stânga, începem cu domnișoara Mirițescu, dotată cu o pălărie roșie, doamna fiind sora comandantului-șef al IPJ Prahova, Eduard Mirițescu, urmată de doamna arhitect-șef al Municipiului Ploiești, Cristina Herția, îmbrăcată sugestiv, după cum orice cinefil cu experiență poate sesiza, în om al legii. În continuare, cu pălărie roz, care ne duce cu gândul la o scenetă din „Alice în țara minunilor”, urmează doamna Nicoleta Ghiniță, care s-a plimbat pe la mai multe direcții până când, cimentând o relație de prietenie cu doamna arhitect-șef Herția, a rămas la departamentul de Control din Urbanismul ploieștean. Doamna este de loc din Teleorman, încă o dovadă că județul domnului Livache are potențial de cadre pe toate planurile. Iepurașul din stânga este fiica doamnei cu joben roz, despre care vă putem spune doar că se plimbă prin Direcția de Urbanism ca la ea acasă, băgându-se în discuții de serviciu ca un iepuraș de nădejde cu pile la doamna arhitect-șef ce este.

Și pentru că mondenitățile nu reprezintă mai deloc preocuparea noastră de bază, revenim la chestiunile serioase

În timp ce doamnele care ar trebui să vegheze la respectarea și aplicarea legii în domeniul Urbanismului se distrează teribil, în municipiul Ploiești continuă să se construiască ilegal, serviciile oferite de Direcția de Urbanism sunt o bătaie de joc la adresa oricărui cetățean care nu are pile și relații, Direcția de Urbanism funcționând nederanjată, ca un stat în stat, beneficiind de protecția factorilor politici. În urma articolelor publicate în Actualitatea Prahoveană și Punctulpeignat.ro, în care dezvăluiam abuzurile și ilegalitățile acoperite cu bună știință de reprezentanții Direcției de Urbanism, în cârdășie cu factorii decizionali din Primăria Ploiești, am primit amenințări voalate sau directe cu procese și rugăminți „prietenești” să încetăm cu seria dezvăluirilor. În același timp, ilegalitățile și abuzurile au continuat. Apropo, unele dintre construcțiile ridicate fără autorizație sunt gata. Emoții? To be continued

STĂPÂNII AUTORIZAȚIILOR. Circuitul SECRET care întreține haosul urbanistic din Ploiești. Încrengături de interese (Ep.II)

STĂPÂNII AUTORIZAȚIILOR (IV): Ședință CTATU ținută pe repezeală. Blocul de la Cioceanu și arhitecții nedesemnați de OAR

Haosul urbanistic din Ploiești miroase PENAL. Filmul unui control BLOCAT. FOTO EXCLUSIV. STĂPÂNII AUTORIZAȚIILOR (Ep. III)

STĂPÂNII AUTORIZAȚIILOR (V) De ce ține neapărat primarul Adrian Dobre să fie acuzat de abuz în serviciu. Linkuri utile primarului și organelor de anchetă

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time