Ultraj! Chestorul Viorel Dosaru, agresat și el în curtea IPJ Prahova! Interlopii l-au pus să sară coarda trei ore, după care i-au desenat un penis pe spate

Ultraj! Chestorul Viorel Dosaru, agresat și el în curtea IPJ Prahova! Interlopii l-au pus să sară coarda trei ore, după care i-au desenat un penis pe spate

Iată că nu numai cetățeanul de rând, dar și polițiștii au devenit subiect de batjocură pentru interlopi și pentru cei care nu dau doi bani pe lege și pe buna conduită în societate. După ce săptămâna trecută un polițist de la Rutieră a fost bătut chiar în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, a venit și rândul chestorului Viorel Dosaru, șeful IPJ Prahova, să cadă și el victimă animalelor certate cu legea și cu respectul pentru comunitate.

Niște interlopi răi l-au chinuit ore în șir pe șeful polițiștilor prahoveni chiar în curtea Inspectoratului. După ce și-au făcut de cap cu Dosaru, interlopii au încins un grătar pe Vasile Lupu, ascultând manele la maxim până dimineață, „ca să moară toți gaborii de necaz”. Interlopii au devenit mai blânzi numai după ce polițiștii i-au servit cu cafele, le-au turnat vin în pahare, ba chiar unii dintre ei au imitat câini și pisici, stând în patru labe, spre deliciul audienței care a fost de treabă și le-a lipit bancnote pe frunte.

„Scandalul a început când domnii interlopi au blocat cu merțanele intrarea în curtea IPJ Prahova, vrând să facă grătar acolo. Colegul meu care era de serviciu la intrare în Poliția Prahova a fost imobilizat, fiind legat de scaun, ba chiar i s-a pus și un nas de clovn. Alți doi colegi care au venit să intervină au fost obligați să dea din mâini toată seara ca să facă vânt la grătar. Până la urmă a coborât din birou domnul chestor, care a căzut și el victimă domnilor interlopi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, cu ochii în lacrimi.

Surse din Poliția Prahova ne-au declarat în exclusivitate că Viorel Dosaru a fost dezbrăcat de uniformă, fiind lăsat doar în niște boxeri care, întâmplător, erau imprimați cu îndrăgitul personaj Goofy. După ce l-au obligat să sară coarda, interlopii l-au desenat pe față, i-au pictat un penis pe spate, nu înainte de a-i îndesa chipiul pe ochi. După ce i-au înfipt un bețișor aromat între fese, răufăcătorii cheflii l-au obligat pe chestorul Viorel să se plimbe așa pe strada Vasile Lupu, pentru a păzi „cheful de chef”, cum a fost numită petrecerea de către interlopii puși pe distracție.

Cheful a fost întrerupt de un grup de turiști americani care trecea întâmplător pe Vasile Lupu. Aceștia au tras focuri de armă în picioarele interlopilor, i-au dat cu capul de asfalt, le-au rupt spatele cu pulane și cu șocuri electrice, le-au citit drepturile, după care i-au suit în dube și i-au prezentat procurorilor care, la rândul lor, i-au arestat pentru 24 de ore pe nenorociți pentru tulburarea liniștii publice. Ulterior, s-a dovedit că turiștii americani erau, de fapt, niște polițiști locali din Kentucky aflați în concediu.

Contactat de reporteri, chestorul Viorel Dosaru nu a putut să facă nici o declarație, deoarece, în timpul petrecerii, i se lipiseră buzele cu Super-Glue, ca să nu mai urle.

Notă: Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time