Ultraj! Doi polițiști locali au sunat, plângând, la 112, după ce au fost stropiți cu apă de câțiva preșcolari scăpați de sub control

Ultraj! Doi polițiști locali au sunat, plângând, la 112, după ce au fost stropiți cu apă de câțiva preșcolari scăpați de sub control

Necazurile se țin lanț de polițiștii locali ploieșteni! După ce săptămâna trecută doi agenți s-au lovit cap în cap în sediul Poliției Locale Ploiești, incident pe care l-au reclamat, desigur, la 112, polițiștii locali ploieșteni trăiesc și alte momente tensionate care nu fac decât să dovedească încă odată cât de periculos este serviciul în slujba legii.

Doi agenți aflați în misiune aproape că au fost linșați de un grup de preșcolari gălăgioși care erau înarmați până-n dinți cu elefănței și pistoale cu apă. Polițiștii locali au fost ciuruiți până la piele de către huligani, reușind cu greu să scape din mâna puștilor care manifestau un comportament antisocial pronunțat.

„Eram în misiune cu colegul meu, agentul special Nilă, în zona Galeriilor Comerciale din Ploiești, când am observat, în perimetrul băncuțelor din față, un comportament suspect din partea unui grup agitat de minori. Aparent desenau niște semne pe asfalt, ca și cum, vezi Doamne, știau să scrie la șase ani… hai să fim serioși, știe toată lumea că scrisul și cititul îl aprofundezi după 38-40 de ani, pe cine credeau că păcălesc!?

Ca să ne distragă atenția, câteva mămici stăteau și fumau pe bănci, uitându-se aiurea. Ce să mai zic, aducea de departe a activitate cu caracter terorist, de aceea am procedat, conform regulamentului, la legitimarea femeilor. Din senin, bestiile alea mici au scos din pantalonași niște elefănței și pistoale și au început să tragă din toate direcțiile. Nici nu am mai apucat să sărim pe burtă, sau măcar peste mămicile alea, că ne-au ciuruit de peste tot”, povestește suspinând agentul de Poliție Locală.

Potrivit agentului Nilă, scandalul aproape mortal nu s-a oprit aici: „În timp ce colegul meu era agresat cu șuturi repetate în dos, că își căuta în patru labe chipiul, bestiile îi desenau pe spate cu cretă un penis, iar mie mi-au pictat uniforma cu un spray verde, astfel încât, până la sediu, am fost arestat de o altă patrulă pentru comportament indecent în public. Degeaba le-am zis – bă, sunt eu, colegu vostru Nilă – nu au vrut să audă, m-au băgat în dubă, mi-au cărat niște palme, după care m-au și amendat”, ne-a declarat, printre lacrimi, agentul rănit la datorie.

Directorul Poliției Locale Ploiești, Carmen Gheorghe, a declarat că regretă incidentul și că speră să nu se mai repete astfel de scene în municipiul Ploiești:

„Domnule, că i-au făcut fleașcă am înțeles, așa sunt copiii, răi, se mai distrează și ei când găsesc câte unul mai prost de care să facă mișto. Însă să le lipească gumă pe fund și să îmi vopsească agenții în verde asta e prea mult! Nu mai zic că agentul Nilă s-a întors din misiune și cu un coș de gunoi pe cap, de ne-a împuțit sediul Poliției Locale. Adresez, pe această cale, un apel la cetățeni: fiți înțelegători și nu mai vopsiți polițiștii locali. Sunt și ei oarecum oameni, să fim toleranți cu cei mai slabi decât noi!”, și-a încheiat șefa Poliției Locale apelul către ploieșteni.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Notă: Pamflet. Fapte ireale. În afară de cei doi care chiar s-au dat cap în cap!

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time