Eveniment fericit la Ghișeul Înmatriculări: O tânără a născut un bebeluș sănătos, după 9 luni de stat la coadă pentru numere roșii

Eveniment fericit la Ghișeul Înmatriculări: O tânără a născut un bebeluș sănătos, după 9 luni de stat la coadă pentru numere roșii

Să-i trăiască și la mai mare! O șoferiță de 21 de primăveri a născut un bebeluș superb, de 3,2 kg cu scor apgar 10, chiar în fața Ghișeului nr. 2 „Numere provizorii” din sediul Poliției Prahova,. Evenimentul fericit a coincis cu primirea, de către tânăra mămică emoționată, a numerelor roșii, după o așteptare binemeritată de nouă luni la coadă. Potrivit primelor informații oferite de Prefectura Prahova, copilul este sănătos și doarme pe trei dosare cu șină, fiind legănat de trei samsari auto care vând bonuri de ordine în zonă.

„Sunt fericită, a fost cea mai intensă experiență din viața mea, singura problemă ar fi că nu știu sigur cine e tatăl, că vedeți și dumneavoastră ce aglomerație e aici”, declară tânăra mămică strângând fericită în brațe numerele provizorii.

Reprezentanții Serviciului de Înmatriculări spun că nu este singurul eveniment notabil petrecut la coadă: „Am avut trei decese, cinci divorțuri, o crimă și 20 de nunți de când se stă la coadă. Unii își mai pierd cumpătul, știți cum e românul, al dracului. Cel mai greu este să scoatem decedatul afară, că e înghesuială mare, mai ales dacă moare când e aproape de ghișeu. Dar nici nu poți să-l lași, că pute, majoritatea având maxim euro 3”, declară șeful serviciului de Înmatriculări Auto Prahova, comisar Mădălin Lupea.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time