Ca să rămână în tendințe, IPJ Prahova nu se mai dotează cu pistoale, ci cu acordeoane
  • Citit 525 ori

Ca să rămână în tendințe, IPJ Prahova nu se mai dotează cu pistoale, ci cu acordeoane

Poliția Prahova continuă procesul de modernizare început recent, urmând să facă un pas important în asigurarea unui climat de siguranță și de voie bună în comunitate. În cadrul sistemului electronic de achiziții publice a fost publicată procedura de cumpărare a 500 de acordeoane care urmează să intre în dotarea tuturor patrulelor de poliție din județ.

„Suntem încântați să vă informăm că noile dispozitive sunt de calitate superioară - Weltmeister, iar specializarea personalului se va asigura de către cunoscutul investigator Nelu Ploieșteanul, în cadrul unor team-buildinguri în cluburile de manele din București. De azi înainte, interlopii vor avea un sprijin adevărat și oficializat din partea colegilor mei, nu ca până acum, pe șestache, ca să nu afle presa și opinia publică. Să moară dujmanii lu IPJ, că n-are valoarea noastră”, a declarat comisarul-șef de poliție Marian Iorga, comandantul IPJ Prahova.

„Ca să-l înțelegi pe domnul infractor trebuie să-i cunoști toate melodiile, să te împrietenești cu el, să-i simți profilul sufletesco-infracțional. Noi oricum stăm bot în bot cu domnii interlopi, știe asta toată lumea. De asta au atâta tupeu toate gunoaiele societății, fiindcă le dăm noi nas și ne tragem de șireturi cu toți analfabeții, peștii, hoții și pușcăriașii. Este și firesc - gunoi la gunoi trage”, explică șeful Poliției Ploiești, comisarul șef Cristian Gelu Manea.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time