Clanurile de rromi urlă live pe Facebook din parcul Olimpia, iar Poliția Ploiești are un mesaj ferm: „N-e cerem scuze la domni interlopi”
  • Citit 492 ori

Clanurile de rromi urlă live pe Facebook din parcul Olimpia, iar Poliția Ploiești are un mesaj ferm: „N-e cerem scuze la domni interlopi”

Ieri, zeci de rromi au urlat și amenințat, făcând live-uri pe Facebook, direct din parcul Olimpia din Ploiești, acolo unde oamenii normali, muncitori, civiliați, își plimbă copilașii la aer curat. Poliția a intervenit cu greu, iar atunci când a făcut-o, a dat amenzi pentru, atenție!, nepurtarea măștii pentru protejare împotriva Covid. Probabil că dacă nu era presa care s-a ținut de capul Poliției, în special prin colegii de la Ziarulincomod.ro, nu am fi aflat nimic.

Doar părinții și copiii care au avut neșansa să treacă prin parc și să-și mai strice o zi în Ploiești, asistând la scene specifice Evului Mediu. Problema nu stă, de fapt, în comportamentul rromilor, ci în lipsa de fermitate a organelor legii. Atâta bătaie de joc ca la Ploiești rar îți este dat să vezi în orice colț de oraș din lumea asta civilizată numită UE. Parcă există un blat general cu interlopii, cu gunoaiele societății, cu toate scursurile analfabete, infractoare, puturoase ale lumii în care trăim. Animalele nu sunt ei, ci aceia care au distrus sistemul de ordine publică și pe cel din justiție prin blat, șpagă, indolență și incompetență. Îi propun Poliției Ploiești să dea un mesaj, ca să încheie această jalnică epopee, pe care o regăsiți AICI, cu următorul mesaj: „N-e cerem scuze la domni infractori”. 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time