Negocierile cu interlopii sunt dure: Șeful Poliției Ploiești are un penis desenat pe spate
  • Citit 554 ori

Negocierile cu interlopii sunt dure: Șeful Poliției Ploiești are un penis desenat pe spate

Și în municipiul Ploiești, indolența, toleranța și blatul fățiș de care dau dovadă instituțiile statului în raport cu gunoaiele societății generează probleme pe linia de serviciu polițienească. Comandantul șef al Poliției Ploiești face eforturi pentru a păstra climatul de siguranță și liniște publică, iar acest sacrificiu este vizibil, mai ales când se întoarce cu spatele.

Chiar dacă cetățenii cinstiți sunt batjocoriți de pleava societății zilnic, în locuințe, în trafic, în parcuri, peste tot, există și o parte amuzantă, pozitivă, pe care interlopii au ținut să o ofere societății: aceștia i-au desenat șefului Poliției Ploiești un penis pe spatele uniformei, ca să se râdă și cetățeanul cinstit de pe stradă, nu numai ei, evazioniștii, peștii, bombardierii și celelalte scursuri ale comunității.

„Să moară fetele mele trimise la produs dacă nu mă simt în Ploiești ca peștele în apă, nu că n-aș fi, dacă înțelegeți haluzia. Acilișa, dau boxele la maxim, urlu unde vreau, bat pă cine vreau io, iar procurorii, polițiștii anaful și judecătorii e prietenoși. I like Ploiești, să moară ce-am mai scump, adică fetele mele din Spania, cum ziceam”, ne-a declarat Raimond Stanian, bombardier analfabet fără ocupație. 

„Rugăm pe domnii interlopi să nu ne mai deseneze penisuri pe spatele uniformelor, fiindcă ne ceartă soțiile acasă, că nu ies la spălat. Le promitem că, dacă ne lasă în pace, ne vom picta singuri niște penisuri pe spate, cu condiția să ne lase să mai patrulăm, din când în când, să oprim în trafic numai fraierii civilizați care-și plătesc taxele și impozitele la timp și să nu mergem la sesizări de tulburarea liniștii publice, ca să nu le deranjăm urletele de maimuțe în miez de noapte. Mulțumim mult, pupici”, se arată într-un comunicat al Poliției Ploiești în care apare o poză cu Messi.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time