Interlopii României sunt gunoaiele unui stat administrat de alte gunoaie
  • Citit 516 ori

Interlopii României sunt gunoaiele unui stat administrat de alte gunoaie

Dacă trăiam într-o țară în care societatea ar fi fost ocrotită și administrată în cadrul unui sistem judiciaro-fiscal puternic, eficient, aflat în slujba comunității, nu sugrumat de indolență și corupție, ancheta asasinării unui interlop era urmată de o altă anchetă simplă, cu implementare rapidă: care este sursa celor câteva sute de mii de euro jucate sau împrumutate la barbut? Trei zile termen de justificare, după care potopul pe ei.

Poliția știe tot, DIICOT știe tot, SRI știe tot, toată lumea știe tot și tolerează starea de haos și disoluție a statului. Gunoaiele nu sunt cetățeni, sunt locuitori, băștinași inadaptabili care trebuiesc tratați cu toată fermitatea, cu măsura exemplului, care să inducă sentimentul de securitate în rândul comunității.

Statul ăsta este putred fiindcă este administrat de putreziciuni. Ai două clase și te plimbi cu mașini de sute de mii, ai tupeul să te pozezi pe Fb cu averile dobândite ilegal și nici o autoritate nu se sinchisește? - unde în lumea civilizată se poate întâmpla așa ceva? Golanii din vest se plimbă cu golfuri 4, de frica autorităților. Și stau și ăia pe sute de mii din droguri sau alte mizerii. Însă fac mersul piticului pe stradă, cu vecinii, la magazin și în general, în interacțiunea cu statul.

La noi, fac live-uri pe Fb și cer polițistului legitimația de serviciu, umilesc oamenii cinstiți, muncitori și transformă țara asta într-un gunoi, ca să semene cu ei, cu gunoaiele societății care au ajuns, astăzi, să dicteze în tot și în toate.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea./ Captură foto: digi24.ro

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time