Bruxelles se pregătește să recupereze banii de la Ploiești. Doi domni enigmatici, Igor și Boris, stau de trei zile nemișcați pe banca din fața primăriei

Bruxelles se pregătește să recupereze banii de la Ploiești. Doi domni enigmatici, Igor și Boris, stau de trei zile nemișcați pe banca din fața primăriei

Sunt bine îmbrăcați, au ceafa lată, tăieturi pe față și privesc îndelung la etajul trei al Palatului Administrativ din Ploiești. Că e noapte că e zi, nu se mișcă de pe banca din fața Casei Albe. Din când în când, își bagă mâna în buzunar și despachetează tacticos câte o bomboană Bucuria, pe care o molfăie, dând din capete a satisfacție.

Câțiva angajați din Primăria Ploiești ne-au declarat înfricoșați, în șoaptă, că acum două zile au intrat în Palatul Administrativ și au întrebat unde este biroul primarului.

„Domnii de afară au fost foarte politicoși. Au întrebat, într-o română stâlcită, unde este biroul domnului primar, dacă există seif în instituție, au cerut poza domniei sale, după care au zis că mai trec. Interesant este că la câteva minute doamna secretar de la etajul trei a descoperit, îngrozită, un deget tăiat în scrumiera domnului Ganea, pe care scria – SĂRACILOR, NE VOM ÎNTOARCE. Foarte ciudat, ce-or fi căutând domnii?”, se întreabă, îngândurat, jandarmul de la intrarea A, care are un bandaj la o mână.

Reporterii noștri au încercat să obțină un punct de vedere al Primăriei Ploiești, însă toate telefoanele par a fi tăiate, nimeni din rândul autorităților neputând fi în stare să ofere informații despre primarul interimar, Cristi Ganea, și acesta având telefonul închis tot de trei zile.

Singurul care a răspuns la telefon a fost șeful Poliției Prahova, chestorul Viorel Dosaru, care ne-a asigurat că indivizii enigmatici reprezintă niște cetățeni model, fără antecedente penale, care nu vor decât binele Primăriei Ploiești: „Îi cunosc personal, stați liniștiți, sunt niște domni, nu calcă interlop în Ploiești fără să-l interoghez personal la o ciorbă de burtă”, a dat asigurări chestorul Dosaru.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time