Părinți, fiți vigilenți! A apărut o ambulanță neagră cu numere de Teleorman care răpește copiii și le fură fondurile europene
  • Citit 1603 ori

Părinți, fiți vigilenți! A apărut o ambulanță neagră cu numere de Teleorman care răpește copiii și le fură fondurile europene

Celebra ambulanță neagră care trecea prin orașe și fura organele copiilor a revenit în cartiere și de data asta e mult mai diabolică. Mașina sinistră ar avea numere de Teleorman și răpește copii pentru fondurile europene, lăsând micuții plângând pe marginea drumului fără fonduri în mânuțe.

„Mai mulți părinți au reclamat la Poliție că li s-au răpit copiii pentru fonduri europene. Micuții reapar după câteva zile și, dacă le faci un tomograf, se vede clar că au suferit o incizie și nu mai au fondurile europene în ei! Ferească Dumnezeu unde s-a ajuns cu hoția - să lași copiii fără fonduri europene - ce animal ar fi în stare de așa ceva?", se întreabă retoric o vecină care stă gard în gard cu una dintre victimele de grădiniță înlăcrimate.

Șeful de post din comuna Săpânța a confirmat pentru punctulpeignat.ro: „Pot confirma că e o dubă neagră cu numere de Teleorman care fură fonduri de la gura celor mici. Ies mascați din mașină, dau lovitura, și demarează în trombă, lăsând fum în urmă. Nici măcar nu sunt tâlhari cu ștaif, umblă cu o rablă de Euro 2. După ce că ne fură fondurile, mai și poluează comuna. Cred că și mie mi-au luat niște fonduri, că mă simt mult mai sărac de când am văzut duba”, povestește plutonier Baciu Vrânceanu, lustruindu-și tocul de la pistol, că pistol n-are.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time