Studiu gastronomic: Cârnații obținuți din parlamentar amestecat cu oaie rămân printre preferații românilor

parlamentari dormindUn studiu efectuat pe 1000 de gurmanzi din toate colțurile țării relevă faptul că cei mai buni cârnați rămân, în opinia românilor, aceia realizați din amestecul clasic de parlamentar cu oaie.

Fiecare bun creștin se întoarce la adevărata tradiție gastronomică în perioada Crăciunului, punând gând rău propriului parlamentar din coteț. În cazul în care cetățeanul nu are propriul senator sau deputat pe lângă gospodărie, așa cum se întâmplă, din păcate, în cele mai multe dintre cazuri, românul tot încropește câțiva metri de cârnat, cumpărându-și de la măcelărie tocătură din acest tip de amestec.

„Savoarea dată de parlamentarul ținut la afumat, la care se adaugă cimbru din belșug și oaie, în proporție egală, nu suportă nici un termen de comparație. Oaia este oaie, după cum știți, însă parlamentarul este altceva. S-a creat falsa opinie cum că parlamentarul mănâncă orice, chiar și propriul rahat, motiv pentru care, vezi doamne, carnea ar fi impură. Fals, domnule, fals!

Chit că mănâncă de la persoană fizică, ori din banul public, toți sunt bine hrăniți, uneori mult mai bine decât contribuabilul care ulterior îi și mănâncă. Parlamentarul vă mănâncă tot din gospodărie, așa că vă recomand să îl serviți și dumneavoastră pe el cu plăcere, atât sub formă de cârnați, caltaboș, tobă sau șunculiță, după gust”, recomandă bucătarul șef al DNA, procuror chef Petrișor Mengele.

Un alt sfat important de sărbători venit de la specialiști amintește de normele europene privitoare la tratamentul uman al parlamentarului.

„Chiar dacă, în ultimele secunde ale vieții, vă privește cu ochii în lacrimi, să nu vă lăsați păcălit. Amintiți-vă că este doar un parlamentar care, în ultimii ani, v-a mâncat tot din gospodărie, hapsân ca un parlamentar, așa cum sunt toți. Asomați parlamentarul fără milă, că nici lui nu i-a fost milă de bugetul familiei voastre când mânca din troacă ca un nesimțit tot ce prindea. Poftă bună și Crăciun fericit!”, a declarat bucătarul șef al DNA, lustruindu-și cuțitul de curățat șorici de deputat.

sebastian ignatPamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time