• Citit 454 ori

Exclusiv: Ursoaica tranchilizată era, de fapt, deputatul Mircea Roșca care plecase la colindat!

ursulSurse din cadrul departamentului de Pușcași Tranchilizatori ai ISU Prahova ne-au furnizat o informație bombă care contrazice toate versiunile apărute în presa prahoveană legate de ursoaica capturată în Ploiești. Odată cu doborârea monstrului fioros, trupele speciale au descoperit că ursul era dotat cu fermoar!

Odată deschis costumul, nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii să îl descopere pe deputatul comărnicean Mircea Roșca, care dormea profund, probabil de la tranchilizantul cu care fusese doborît.

„Am rămas surprinși să descoperim că, în costumul de urs, se afla chiar domnul deputat de Comarnic, Mircea Roșca. A venit, probabil, cu marfarul de la munte de la domnia sa de acasă, și a coborât în Gara de Nord Ploiești. Domnul deputat mirosea puternic a băutură, avea nuci și bomboane de pom în toate buzunarele și jumătate de sticlă de țuică băgată în pantaloni. Nu am avut încotro, l-am dus la Zoo Bucov, într-o cușcă, fiindcă odată trezit a devenit violent, ne-a cerut la toți bani, că el e la colindat. Ba chiar a dansat, încercând să ne convingă că este îndrăgitul personaj Baloo din Cartea Junglei. I-am mai tras un tranchilizant, ca să-l liniștim, și l-am băgat la cușcă”, explică purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Reprezentanții ISU Prahova avertizează populația să rămână vigilentă, orice eveniment care tulbură liniștea publică putând fi anunțat la 112:

„Nu vă lăsați înșelați” În perioada asta, umblă tot felul de personaje dubioase spunând că sunt la colindat. De fapt, nu vor decât să vă ia banii prin tot felul de metode de cea mai joasă speță, după cum a fost și în cazul de față. Cerșetorii ca cerșetorii, ăștia măcar sunt inofensivi, dar la politicieni să fiți imediat atenți, ați văzut doar la ce potlogării se pretează!”, atenționează ferm reprezentantul ISU.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time