La mare și la soare. Masca e doar pentru sudura cu electrozi, nu pentru turiști
  • Citit 341 ori

La mare și la soare. Masca e doar pentru sudura cu electrozi, nu pentru turiști

Pentru că e sezon estival, iar românul vara își face plaja, iar iarna Crăciunul, sute de mașini s-au înghesuit să ajungă pe insulele grecești ca să-și deșarte degrabă doritorii de plajă, soare, ouzo și zorba grecul, că e la modă.

Cât despre COVID și frații lui, să fim serioși, masca e doar pentru sudura cu electrozi, cum zicea celebrul filozof geto-trac Lucianus Viorelus aflat în captivitate la Roma.
Prin urmare, să dăm năvală ca vizigoții, gepizii, cumanii și ghiolbanii să ne prăjim pe țărmurile grecești că na, doar o viață avem și de restul ne doare la țațichi.
Așa de mult au vrut românii să revadă Grecia că zici că enșpesute de domni Goe au trecut clasa și nu mai aveau răbdare să se carantineze în scara blocului nici dacă le dădea Zeus cu fulgere metaforice pe la nas.

Da, e vreme de concedii. Pandemia este o conspirație mondială făcută pe hârtie de împachetat în sala secretă de sub Vatican între Papă, Regina Angliei și Președintele SUA. Ne-au făcut. Oculta mondială nu vrea să ne lase să ne întoarcem acasă cu cel mai virgin ulei de măsline, cu cel mai colorat magnet de frigider pe care scrie I ”inimă” Greece.

Vom lupta până la capăt ca drepturile noastre să fie respectate, cu mască, fără mască, pandemia e un mare bullshit. Fiti vigilenți și îmbolnăviți-vă în vacanță. De murit, muriți acasă. S-auzim de bine, că de rău ne-am săturat.

Lucian Rădulescu

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time